Skip to content

Om os

Stig Berg Norsk​​ - CEO of BrainMatch

Stig Berg Norsk​​

CEO 

Stig er CEO, og har mange års erfaring med internationale projekter, primært finansieret af EU. Har været ansvarlig for at udføre flere danske erhvervsledelser til lande i Østeuropa. Udpeget som officiel EU-rådgiver, da EU gennemførte business matchmaking-arrangementerne, EU-partenariaterne, i Sri Lanka, Malaysia og Kina. Har hjulpet adskillige virksomheder, kommuner med EU-fonding.

Dolan Sund​ - COO of BrainMatch

Dolan Sund​

COO 

Dolan er COO, og har flere års erfaring fra de kreative industrier som spil, musik, kunst mv. Desuden har han arbejdet på ledelsesniveau sammen med high tec virksomheder og iværksættere i Danmark og i udlandet. Han har deltaget i flere nationale og internationale udviklings programmer som projektleder og bestyrelsesmedlem. Har hjulpet adskillige virksomheder og offentlige institutioner med EU finansiering.

Carsten Christensen

Consultant

Carsten er Development and fundraising consultant, og har flere års erfaring med fundraising, dannelse af brede tværgående udviklingsnetværk, projektudvikling, foredrag og undervisning. Har i 10 år været koordinator for kommunal indsats med fundraising, crowdfundings og crowdlending, hvis mål var at få den kommunale fundrasingsindsats blandt de 5 bedste i Danmark, hvilket lykkedes med et gennemsnitligt beløb på 17.5 mio. kr. pr år, med en succesrate på ca. 45%.